Over mij.....

Toen ik in 2002 de opleiding tot medisch secretaresse had afgerond en ik ging werken in een groot ziekenhuis, merkte ik dat dit niet de betrekking en werkomgeving was die mij heel erg veel voldoening gaf. Ik ben daarop eind 2003 de éénjarige dagopleiding tot pedicure gaan volgen die ik met goed gevolg in juni 2004 afsloot (KOC-erkend diploma). In aansluiting hierop behaalde ik de aantekening Diabetische Voet. 

 

Jarenlang verrichtte ik mijn salonwerkzaamheden (thuis en ambulant) in combinatie met werken in de ondersteuning. 

In de zomer van 2017 ging het toch echt kriebelen. Ik wist dat mijn diploma inmiddels een update nodig had en daarom ben ik de opleiding tot Medisch Pedicure gaan volgen. Deze opleiding heb ik in mei 2018 met goed gevolg afgerond. Hiermee sta ik ingeschreven in bekende registers die noodzakelijk zijn voor het verkrijgen van vergoeding door zorgverzekeraars. 

 

Wat ik leuk vind aan het vak? 

Voeten zijn heel belangrijk voor ons als mensen. Goede voetverzorging, jong of oud, is dan ook heel erg belangrijk. Vaak kan ik dan ook mensen helpen bij de voetverzorging en de eventuele problemen hierbij.  

 

Het adres van de praktijk is Lindsterlaan 33a, 9363 EA Marum.

De praktijk is gelegen op de begane grond. Hierdoor is de praktijk ook voor mindervaliden toegankelijk.

 

Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de ingang.

 

Ik nodig u van harte uit eens bij mij langs te komen en zelf te ervaren wat goede verzorging van handen en voeten voor u betekent!